Over ons

Over ons

Wij zijn team Globo Clean

Wij zijn een familiaal schoonmaakbedrijf voor professionals. Met meer oog voor de mens achter de poetskracht en meer oor voor de wens van de klant.

Selfmade woman

Kmo, multinational, appartementsgebouw, dokterspraktijk of bouwsite: geen enkele professionele omgeving is zaakvoerder Tiziana D’Onofrio vreemd. Ze veegt de vloer aan met een oude manier van ondernemen. Geen personeel maar wel ‘mede-werkers’ want zonder hun kunnen we onmogelijk werk verrichten. Ze deed ervaring op in verschillende sectoren. Tot ze in 2012 het ruime sop koos en haar eigen schoonmaakbedrijf oprichtte. Omdat ze vond dat het anders kon. En vooral beter. Met meer oog voor de mens achter de poetskracht en meer oor voor de wens van de klant.

Nooit neen

De eerste stap in onze samenwerking? Een goed gesprek. Met ons luisterend vermogen garanderen wij u een persoonlijke service en schoonmaakpakket op maat. ‘Neen’ zeggen doen we nooit. En geheimen hebben we niet. Onder meer dankzij ons nauwkeurige tijdsregistratiesysteem en onze open feedbackcultuur. Want wij zijn niet vies van een beetje kritiek. En sturen graag bij waar nodig. Telkens opnieuw met één aanspreekpunt en diezelfde global mission: 100% tevredenheid.

Een warm thuis

Nieuwe bezems vegen altijd schoon. Maar wij bewaken onze kwaliteit ook op lange termijn. Het geheim? De waardering voor onze medewerkers. Zij vormen het hart van ons bedrijf. En mogen daarom op elk moment aankloppen met bezorgdheden, opmerkingen en vragen. We schaven skills bij door middel van opleiding, versterken de teamgeest met leuke activiteiten en houden maximaal rekening met gezinssituaties. Want bij Globo Clean is een hechte familie de basis voor succes.

Jaar ervaring

Wij zijn Globo Clean

Ben je op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor kantoren, trappenhallen of opkuis van nieuwbouw? Dan ben je bij team Globo Clean aan het juiste adres.

+ 1
Ervaren teamleden
+ 1
Tevreden klanten / mnd
+ 1
Afgeronde projecten
+ 1
Schoonmaakdiensten